https://www.macfreak.nl/modules/news/images/gerucht.gif
Nieuwe MacBook Air, Face ID iPads en Apple Watch in 2018
Analist Ming-Chi Kuo heeft weer eens gesproken, en dus luisteren wij. Want te vaak heeft deze man het bij het rechte eind, we hopen natuurlijk dat dit ook nu weer het geval is.

Om te beginnen herhaalt hij zijn verwachting dat Apple met een nieuwe MacBook Air zal komen voor een lagere prijs. Als dat zo is dan zou dat nu echt officieel Apple's instapmodel worden. Slag om de arm: deze nieuwe MacBook Air werd door Ming-Chi Kuo al eerder voorspeld, maar de release datum zou naar de tweede helft van dit jaar verschoven zijn.Ook eerdere voorspelingen voor de Apple Watch Series 4 werden herhaald: deze zou aan de buitenkant gelijk blijven, maar het scherm zou in grootte toenemen.Ook bij de iPhone blijft hij bij eerdere voorspellingen: twee OLED modellen met schermen met een beelddiagonaal van 6,5 en 5,8 inch. Met andere woorden, de opvolger van de iPhone X en de nieuwe 'iPhone X Plus'. Daarnaast een model met een 6,1 inch TFT LCD scherm, het goedkopere model van de drie. Inmiddels laten meerdere bronnen weten dat alle drie de modellen een TrueDepth camera zullen krijgen, en dus ook Face ID.

Maar de OLED schermen zouden een aantal dingen hebben wat ze van het goedkopere model onderscheidt, wat dit precies zal zijn is op dit moment nog niet bekend. Het lijkt er op dat Apple ook richting de toeleveranciers de kaarten zo dicht mogelijk tegen de borst houdt.Er werd eerder gespeculeer dat het LCD model wat later zou uitkomen omdat er bij de fabricage moeilijkheden waren om er voldoende van te produceren. Maar inmiddels zou die situatie verbeterd zijn.

Als laatste denkt ook Ming-Chi Kuo dat Apple dit jaar nog komt met nieuwe iPads met Face ID. Dit ligt enorm voor de hand, zeker nadat duidelijk werd dat in iOS 12 de besturing van de interface voor een iPad min of meer hetzelfde is als op een iPhone X.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.ios11-iphone-x-home-gesture-animation.gif
Nieuwe MacBook Air, Face ID iPads en Apple Watch in 2018Het nieuws op MacFreak wordt gesponsord door Upgreatest (ssd upgrades op locatie)
geplaatst door: Robert
antw: Nieuwe MacBook Air, Face ID iPads en Apple Watch in 2018
reactie #1 geplaatst: 27 juni 2018 - 14:55
Wordt de SE opgevolgd door de 6.1" LCD iPhone? Of wordt de opvolger van de 5c & de SE de 'one more thing'..
Is er leven na de iPad mini 4?
geplaatst door: Jurriaan
SE iOS 13 | Air2 iPadOS | iMac 24” ‘08 | Rapoo 6010b | Logitech K380
antw: Nieuwe MacBook Air, Face ID iPads en Apple Watch in 2018
reactie #2 geplaatst: 27 juni 2018 - 15:24
ben benieuwd naar de nieuwe MBA  :biggrin:
geplaatst door: Mac OS X
mvg Mac OS X, Mac gebruiker vanaf 2014 / 2x iBook G4 (2004) OS X Tiger 1x iBook G3 (2002) OS 9.22 RIP 1x iPod  Shuffle (2005) 1x iMac 27 5K (2017) 1x iPhone 7 128GB IOS 13.5 2016
old Apple computers never death