Even snel wat afhalen bij Apple Express
geplaatst: 15 september 2020 - 09:54
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleStore-app-icoon.jpg
Even snel wat afhalen bij Apple Express
Het is niet bekend of de corona-crisis de aanleiding is, maar op dit moment experimenteert Apple in de VS met Apple Express, kleine afhaalpunten waar je onder andere je online bestelling af kan halen. De winkeltjes zelf zijn strak en wit en hebben naast de afhaalbalie alleen een paar planken met dozen uitgestald.

Je kan er trouwens niet alleen terecht voor het afhalen van online bestellingen, een afspraak met de Genius Bar is ook een optie die geboden wordt. In verband met Covid-19 mag er op dit moment trouwens maar één persoon tegelijkertijd binnen zijn, dus echt gezellig zal het er niet worden. Ook kan je alleen maar naar binnen als je eerst de QR-code van de gemaakte afspraak scant.


In de eerder genoemde dozen zitten trouwens vooral accessoires voor iPhones en iPads, de klanten die hier binnen komen hebben die devices zelf natuurlijk al.

Deze eerste Apple Express it in Burlingame, Californië. Het is nog niet duidelijk of er meer gaan komen, mogelijk is dat afhankelijk van het succes van deze ‘pilot’. Op dit moment lijkt het vooral een aanvulling op de bestaande Apple Stores, waarin op dit moment minder mensen naar binnen kunnen, ook weer door Covid-19. #AppleExpress
geplaatst door: Robert