geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/FinalCutProX-Icoon.png
Alle Apple kerstcommercials van de afgelopen 10 jaar
Met minder dan vijf dagen te gaan voor het aanbreken van 2020 lijkt het een goed moment om terug te kijken op het afgelopen decennium. Dat doen we erg passend met Apple’s commercials voor de feestdagen, die het bedrijf ieder jaar traditiegetrouw uitbrengt.

Daarin zijn allerlei trends te zien. Zo stond in de commercials van 2010 en 2011 de Kerstman nog centraal, maar die is daarna bij Apple uit beeld verdwenen. In 2012 zagen we dat het steeds makkelijker is om op afstand te communiceren en in 2013 en 2014 wat er allemaal kan met Apple devices. Daarna een uitstapje met bekende personen of karakters (Stevie Wonder en het monster van Frankenstein), waarna special effects (2017) en animatie (2018) voor het eerst te zien waren. Hieronder vind je ze allemaal, in chronologische volgorde.

#Commercial
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
antw: Alle Apple kerstcommercials van de afgelopen 10 jaar
30 december 2019 - 11:21    reactie #1
geplaatst door: Sypie
Vooral die laatste: "Keep busy and don't annoy anyone".

Zover zijn we gezonken met de kindertjes van nu: pak maar de iPad/telefoon en houd je mond, wees stil... De iPad als oplossing voor een kind om zich te gedragen. Ik zie het om me heen gebeuren, wij proberen dat écht anders te gaan doen. (ja, wij staan straks ook voor dat soort keuzes)