geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/StudioDisplay2022-icoon.jpg
Firmware update Studio Display nu voor bèta-versie macOS Monterey
Het nieuwe Studio Display kreeg veel lof voor de kwaliteit van het beeld en het geluid, er was alleen kritiek op de resultaten van de ingebouwde webcam. Dat was vooral vanwege de beeldkwaliteit, en omdat Middelpunt (Center Stage) niet zo lekker werkte.

Inmiddels is er een bèta-versie van de 15.5 firmware update voor het Studio Display uit, maar dat is nu alleen maar beschikbaar als je de bèta-versie van macOS Monterey 12.4 op je Mac hebt staan. Hieronder zie je twee voorbeelden van ervoor en erna. Daarin kan je zien dat het beeld wat ruimer is, de huidtonen er wat beter uitzien en de scherpte iets is toegenomen.Verder is Middelpunt een stuk beter geworden, in de eerste versie reageerde het vaak te laat of te plotseling.

Omdat deze versie van de firmware ook nog in de bèta-fase verkeert is het natuurlijk nog mogelijk dat Apple er nog meer aan verbetert Maar de verwachting is dat deze verbeteringen voorlopig de finale versie zullen zijn.

In de tweet hieronder zie je het beeld van de nieuwe firmware rechtsboven, dat van de oude linksboven en onderaan van een iPad. Daarbij is goed te zien dat de vreemde huidtoon van de oude versie (rechtsboven dus) plaats heeft gemaakt voor een veel natuurlijkere weergave.


MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Word donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.