geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/GarageBand-iOS-icoon.jpg
GarageBand 2.3.3 brengt interessante nieuwe dingen
Apple heeft een nieuwe versie van de gratis app GarageBand in de iOS App Store klaarstaan, waarbij een aantal nieuwe interessante dingen zitten, waarvan één vooral de aandacht trekt.

Dat laatste gaat over een nieuwe optie die alleen werkt als je een iPhone X hebt: hiermee kan je met gezichtsuitdrukkingen kiezen voor welke muzikale effecten je gebruikt, dankzij de TrueDepth-camera. Met andere woorden, compleet handsfree, het bedienen doe je met je gezicht. We hebben het nog niet uitgeprobeerd, maar hopen dat het subtiele veranderingen ook oppikt, gekke bekken trekken voor zo'n functie lijkt niet zo'n aantrekkelijk idee.Hieronder exact wat Apple aan aanpassingen en veranderingen meldt bij deze update:

Citaat
  • Nieuw downloadbaar geluidenpakket 'Toy Box' met gratis educatieve geluidseffecten, waaronder dieren, voertuigen en tot tien tellen in verschillende talen
  • Gebruik gezichtsuitdrukkingen en de TrueDepth-camera voor handsfree bediening van muzikale effecten zoals gitaarwan en synthesizerparameters*
  • Gitaarstompboxeffect 'Modern Wah' toegevoegd
  • Stabiliteitsverbeteringen en oplossingen voor problemen

    * iPhone X vereist. GarageBand maakt gebruik van ARKit-functies voor gezichtstracking om je gezichtsuitdrukkingen om te zetten in effectregelaars voor instrumenten. Je gezichtsinformatie wordt verwerkt op het apparaat en er wordt tijdens je uitvoering alleen muziek vastgelegd.

Om GarageBand te gebruiken moet je minimaal een iPhone 5s, iPad Air, iPad mini 2 of iPod touch hebben, waar op zijn beurt weer minimaal iOS 11.1 op moet staan. GarageBand is een gratis app en hier te vinden in de iOS App Store.


Het nieuws op MacFreak wordt gesponsord door Upgreatest (ssd upgrades op locatie)
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
antw: GarageBand 2.3.3 brengt interessante nieuwe dingen
28 maart 2018 - 15:09    reactie #1
geplaatst door: MacGB
Clips bij Garageband ? Copy-Paste ongelukje of heb ik echt iets gemist 😉 ?

antw: GarageBand 2.3.3 brengt interessante nieuwe dingen
28 maart 2018 - 15:20    reactie #2
geplaatst door: Robert
@ MacGB: dat was inderdaad een kopieer-en-plak foutje.  :blush:

(natuurlijk meteen gecorrigeerd)
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.