geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/GarageBand2020-icoon.jpg
GarageBand update: Sound Packs van Dua Lipa, Lady Gaga en meer
Gebruik je Apple’s uitstekende gratis muziek-app GarageBand en gebruik je de Sound Packs daarvan dan is er goed nieuws: Apple heeft een heleboel nieuws op de server gezet, naast materiaal van Dua Lipa en Lady Gaga ook nog veel van bekende producers.

Voor Apple was dit belangrijk genoeg om er een compleet persbericht aan te wijden, waarin natuurlijk ook Dua Lipa en Lady Gaga aan het woord komen. Maar er is meer, zo vind je er nu ook Remix Sessions in, waarmee je binnen GarageBand kan leren om zelf muziek te mixen, door onder andere een stap-voor-stap video met nummers van, daar heb je ze weer, Dua Lipa en Lady Gaga.


Hierboven een voorbeeld van hoe je een mix kan maken, dankzij de BBC, van samples van de 5e symfonie van Beethoven, hetzelfde kan je dus nu ook doen met het materiaal van Dua Lipa en Lady Gaga. Wil je liever met Ludwig aan de gang, daarvoor moet je op deze pagina zijn.

De uitleg hoe je geluiden aan GarageBand op iOS of iPadOS toevoegt is hier te vinden en voor macOS vind je die uitleg hier.

Heb je zelf GarageBand nog niet? Voor iDevices vind je dat hier (minmaal iOS of iPadOS 14.0) en voor de Mac is het hier te vinden (minimaal macOS 11.0).

 

 #GarageBand
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: Welldone
Vreemd, als ik kijk bij Geluidenbliotheek, staat Download alle beschikbare geluiden op grijs... En ik weet zeker dat ik het afgelopen half jaar niets extra's heb geïnstalleerd....