Gevecht en moordpoging over iPhone
18 april 2015 - 11:04   
geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone6-en-6Plus-icoon.jpg
Gevecht en moordpoging over iPhone
Het is Apple gelukt om van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus het ultieme hebbeding te maken. Zo goed, dat zelf kleine kinderen zeggen dat ze graag een iPhone willen, zelfs als ze waarschijnlijk niet eens weten waarom. Als je het eerdere nieuwsbericht hierover op MacFreak gemist hebt, dan kan je dat hier inhalen.

Maar het kan allemaal nog veel heftiger, hieronder twee voorbeelden daarvan.

Twee dagen geleden vond een vrouw in de Amerikaanse stad Tulsa om 1 uur 's nachts een bebloede man in de parkeerplaats bij de appartementen waar zij woont, en zij belde onmiddellijk de politie. Die kwam direct en vond uiteindelijk dat het ging om een ruzie tussen twee vrienden. De inzet van die ruzie was welke telefoon beter was, een iPhone of een Android-telefoon.

De heren werden geholpen door een stevige hoeveelheid alcohol, maar kennelijk is het een onderwerp dat heftige emoties op kan roepen.

Als je denkt dat deze mannen hun verstand even kwijt waren, dan is het geval van het meisje in Boulder County, ook in de VS, nog veel interessanter. De moeder van dit meisje had haar het gebruik van haar iPhone ontzegt, toen ze daarna een smoothie dronk rook ze bleekwater.

Ze dacht dat het kwam door het schoonmaken van het glas, dronk het leeg en werd daarna ziek. Maar toen dat nog een keer gebeurde rook ze (letterlijk) onraad en confronteerde ze haar dochter. Die bekende dat ze probeerde haar moeder te vermoorden. De moeder belde de politie en het meisje is gearresteerd voor poging tot moord.

Misschien dat de iPhone soms iets té populair is?

Hieronder het nieuwsprogramma The Young Turks, waar de poging to moord besproken wordt, inclusief het feit dat het gebruik van iPhones soms dezelfde ingrediënten heeft als verslaving.

Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
Gevecht en moordpoging over iPhone
18 april 2015 - 12:17    reactie #1
geplaatst door: Hildo
T'is me toch wat met die iPhone...., toen ik zo oud was deden meisjes dat soort dingen alleen maar als ze van hun moeder niet naar Dynasty mochten kijken ... .
Show me a man who loves football and nine times out of ten you'll be pointing at a really bad shag. (Julie Burchill)
Gevecht en moordpoging over iPhone
18 april 2015 - 12:21    reactie #2
geplaatst door: ouwemac
Dronken mannen maken ruzie, (heftige), om de meest stompzinnige dingen. Gewoon omdat alles dan belangrijk lijkt. Ik weet dat nog van vroeger. :biggrin:
 Meisjes en (jongens), in de puberleeftijd reageren wel vaker extreem, omdat ze niet overzien wat de gevolgen van hun daden zijn.
Inderdaad je kunt ze vergelijken met dronken mannen. :smile:

Je kunt dit moeilijk wijten aan die iPhone vind ik.
Het zegt mij meer over het karakter van de personen in kwestie.
Die maken volgens mij stampij over alles wat ze belangrijk lijkt.
“Iets ingewikkelds versimpelen kan heel verhelderend zijn”