geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone11Pro-lineup-icoon.jpg
Dell maakt iPhone vanaf PC bedienen mogelijk
Bij Dell PC’s wordt al een tijd software meegeleverd waarmee je Android telefoons makkelijk kan bedienen, het scherm kan worden weergeven, en meer. Begin dit jaar werd aangekondigd dat dit binnenkort ook voor iPhones mogelijk zou gaan worden, en inmiddels is het zover.

Je moet daar wel een (gratis) app voor op je iPhone installeren, die heet toepasselijk Dell Mobile Connect en is in de App Store te vinden. Daarna kan je met een XPS, Inspiron, Vostro, Alienware en G Series PC gesprekken op je iPhone starten en opnemen, SMS en MMS boodschappen sturen en ontvangen, door de contactlijst bladeren, die bellen of berichten sturen, en notificaties van je iPhone op je PC ontvangen.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPhoneDellMobileConnect.jpg
Dell maakt iPhone vanaf PC bedienen mogelijk


Twee dingen met deze software en een iPhone zijn niet mogelijk, dat is het spiegelen van het scherm en het uitwisselen van bestanden, zoals documenten of muziek. Met Android telefoons is dat wel mogelijk.

Heb je zo’n PC en wil je graag je iPhone daarmee koppelen, op deze pagina vind je een uitgebreide uitleg van de mensen van Dell zelf.


met dank aan forumlid 'VwVanFan', die dit nieuws als eerste meldde #iPhone #AppStore
MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Wordt donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.