geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Google_Logo.jpg
Google Podcasts nu ook voor iOS, en songteksten in YouTube-app
Gebruik je Apple Music, sinds het uitkomen van onder andere iOS 13, tvOS 13 en macOS 10.15 Catalina is het mogelijk om daarin muziekteksten te zien die synchroon lopen met de muziek. Heb je dit nog niet gezien, op deze pagina doet Apple Support precies uit de doeken hoe dat werkt.

Gebruik je YouTube om muziek te luisteren dan had je tot nu toe pech, daarin waren geen songteksten te zien. Tot deze week, want er is een nieuwe versie van de gratis YouTube-app uit waarin je ook songteksten kan zien. Dat is op dit moment alleen maar zo bij een beperkt aantal, met name de ‘officiële’ video’s van de artiesten zelf. En dan moet je nog eerst op het kleine pijltje rechtsboven klikken en naar beneden gaan voordat je de tekst te zien krijgt. En die tekst is statisch, je krijgt dus niet het automatische ’scrollen’ dat in Apple Music wel te zien is.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.YouTubeAppLyrics.jpg
Google Podcasts nu ook voor iOS, en songteksten in YouTube-app

klik op de afbeeldingen voor een grotere versie

Google Podcasts

Voor de meeste podcast-liefhebbers is de Apple Podcasts-app ruim voldoende, maar meer keuze is bijna altijd positief. En die keuze is net weer wat verder uitgebreid, want Google Podcasts is nu ook uit voor iPhone, iPod touch en iPad. Meer daarover kan je lezen in deze blog-post van Google zelf.

https://storage.googleapis.com/gweb-uniblog-publish-prod/images/Artboard.max-1000x1000.jpg
Google Podcasts nu ook voor iOS, en songteksten in YouTube-app


Beste podcast-apps

Ben je echt een fanatieke podcast-luisteraar dan zijn er nog zeker betere opties dan Apple’s of Google’s podcast-apps. Een paar voorbeelden daarvan zijn Overcast (alleen voor iOS) en Pocket Casts (zowel voor iOS als voor Android).

Ook bestaan er apps die gespecialiseerd zijn in een bepaald soort podcasts. Een goed voorbeeld daarvan is Laughable, een app speciaal voor comedy-podcasts. Ook deze bestaat zowel voor iOS als voor Android. #YouTube #Podcasts #iOS
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.