geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatch5-icoon.jpg
Gratis reparatie Apple Watch 5 en SE die in de slaapstand blijven hangen
Apple heeft net een update van watchOS 7 uitgebracht die een probleem met de slaapstand bij de Apple Watch Series  5 en Apple Watch SE op moet lossen. Want die beide modellen konden met eerdere versies van watchOS 7 in die stand blijven hangen, zodat ze dan alleen nog maar de tijd aangeven.

Heb je zo’n Apple Watch, blijft die in de slaapstand hangen en brengt watchOS 7.3.1 geen oplossing? Dan kan je jouw Apple Watch gratis naar Apple opsturen, die je dan daarna weer gerepareerd terug krijgt. Als je jouw Apple Watch minimaal 30 minuten op de oplader hebt en die blijft dan ook nog steeds in de slaapstand, dan weet je dat hij ook dit probleem heeft. Neem dan contact op met Apple Support om de gratis mail-in-reparatie te regelen.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleWatchSpaarstand.jpg
Gratis reparatie Apple Watch 5 en SE die in de slaapstand blijven hangen


Apple vermeldt hierbij dat je Apple Watch voorafgaand aan de reparatie wel eerst onderzocht wordt om te controleren of deze in aanmerking komt voor gratis reparatie. Het ligt voor de hand dat als je Apple Watch zwaar beschadigd is, of andere grote problemen heeft, het uitgesloten zal worden van gratis reparatie.

Meer details over deze gratis mail-in-reparatie vind je op deze support-pagina van Apple zelf. Ben je er niet zeker van welk Apple Watch model je precies hebt, op deze pagina vind je de instructies hoe je er achter kunt komen welk model het is. #watchOS #AppleWatch