geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Keynote6-icoon.jpg
Gurman: morgen iPhone en Apple Watch, later deze maand Mac en iPad
Er wordt veel nieuws verwacht van Apple: nieuwe iPhones, Apple Watches, AirPods, Macs en iPads. Dat past natuurlijk nooit allemaal in één keynote, dus was de verwachting al een een tijdje dat Apple er twee houdt, mogelijk allebei nog deze maand.

Dat is precies wat Mark Gurman nu in een tweet de wereld heeft ingestuurd: morgen een keynote waarin we de nieuwe iPhones en Apple Watches te zien krijgen, en dan later deze maand een keynote voor de nieuwe MacBook Pro modellen en nieuwe iPads.


Bij het laatste gaat het waarschijnlijk om het goedkoopste model en de iPad mini, die mogelijk allebei hetzelfde design krijgen als de huidige iPad Air en de iPad Pro modellen.


Dus smallere randen waarbij waarschijnlijk wel Touch ID gehandhaafd wordt, waarvoor dan de aan/uit knop aan de zijkant gebruikt wordt, zoals hierboven te zien is. #Keynote #iPhone #AppleWatch #MacBookPro #iPad
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.
geplaatst door: eoms
Is er ook nieuws over software updates?
geplaatst door: eoms
geplaatst door: zWouter
Maar waar in de tweet van Mark Gurman staat dat het Mac- en iPad-event later deze maand is? Dat is namelijk niet wat ik lees.  :hypocrite:

Ik lees alleen dat er twee events zijn, maar de tweede zou dan toch nog steeds in oktober kunnen zijn? 🧐

geplaatst door: RW076
Ergens had ik ook een (echte) update van de Apple TV verwacht.
Het voelt gewoon niet goed 200 piek te betalen voor een versie 2.0, er moet meer zijn.