geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/gerucht.gif
Heeft Apple het Zwitserse bedrijf Faceshift gekocht?
Dat het Zwitserse bedrijf Faceshift is overgenomen is zeker, dat is op het web te lezen. Maar door wie weet niemand. Tenminste, niemand bevestigt dat Apple het was, maar ook niemand ontkent het. Met andere woorden, waarschijnlijk is het Apple, want welk ander bedrijf is zo voorzichtig bij overnames en waarom zou anders niemand het ontkennen?

Het zijn niet alleen de mensen die het kunnen weten die het niet bevestigen of ontkennen, het bedrijf dat het op papier heeft overgenomen is Baker & McKenzie. En dat is het bedrijf dat Apple vaker gebruikt als ze niet willen dat een overname meteen bekend wordt.

Meer details over deze overname vind je op deze pagina, ondertussen lijkt het de moeite om even te kijken naar de techniek die Faceshift ontwikkeld heeft, want die is wel revolutionair te noemen.

In de video's hieronder kan je zien wat dit bedrijf ontwikkeld heeft.

Nog een grappig detail: in de eerste demo-video hierboven wordt een Carmine 3D sensor van PrimeSense gebruikt. PrimeSense is het bedrijf achter Microsoft's Kinect, en dat bedrijf is door Apple in 2013 al overgenomen.

De vraag lijkt vooral wat Apple hiermee wil, op dit moment lijkt het meest aannemelijk dat het te maken heeft met de plannen in Cupertino op het gebeid van Virtual Reality, want daar heeft Apple al aardig wat patenten voor.

Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
Heeft Apple het Zwitserse bedrijf Faceshift gekocht?
7 september 2015 - 22:02    reactie #1
geplaatst door: Sypie
Ze hebben in ieder geval al een remake van het Finder-icoon te pakken.