geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone12Lineup-icoon.jpg
Het Ceramic Shield centraal in nieuwe iPhone 12 commercial
Eén van de nieuwe dingen die de iPhone 12 modellen brachten was het veel sterkere Ceramic Shield. Dat is veel beter tegen schokken bestand doordat hierbij glas is samengevoegd met nanokeramische kristallen, die harder zijn dan de meeste metaalsoorten.

Dat klinkt misschien eenvoudig, maar keramisch materiaal is normaal gesproken niet doorzichtig. Het lukte Apple en Corning om deze twee samen te voegen door heel nauw­keurig het type kristallen en de mate van kristalliniteit te kiezen. Zo lukte het om een unieke combinatie te ontwikkelen met de hardheid van keramiek en de transparantie van glas. Het is dus aan deze doorbraak te danken dat Ceramic Shield geschikt is voor het display van de iPhone 12 modellen.


In de commercial hierboven is het Ceramic Shield de factor die ervoor zorgt dat het scherm heel blijft, dat de iPhone in dit geval op een relatief zachte ondergrond valt helpt natuurlijk ook.

De muziek die je tijdens deze commercial hoort is The Conference van Nitin Sawhney, hieronder is dat nummer in zijn geheel te beluisteren.
 #iPhone #Commercial
Je product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Klik dan hier.
geplaatst door: MacWim
Vind ik eigenlijk een flutcommercial. Een phone die zó op aarde valt en dan kapot zou zijn, is niks waard.

Ondertussen ben ik wel erg blij met het ceramic shield op m'n iPhone 12 mini. Die hoef ik wekenlang niet schoon te vegen ondanks dagelijks gebruik, terwijl ik m'n iets oudere iPad bijna tweemaal daags zou willen poetsen.
Mac mini 6.1, i5, 8 GB | MBA 6.2 | iPhone 12 mini | iPad 2017 cellular | iPod touch 2009 | Apple TV 3
Bouw websites en -shops, webteksten, beeldbewerking met Pixelmator Pro. interlijn.nl
geplaatst door: ouwemac
Ik zie alleen 2 captcha’s als commercial?
Update: vpn uitgeschakeld, nu zie ik de commercial’s
Our presence here means the presence of all our ancestors. They are still alive in us. Thich Nhat Hanh