geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone13ProEnProMax-icoon.jpg
Nieuwe Shot on iPhone 13 Pro-video: Experiments VI: Movie Magic
Er is weer een nieuwe video uitgebracht in de serie Experiments-video’s van Apple, waarin je met verschillende voorbeelden kan zien hoe je bijzondere effecten kan filmen met relatief simpele hulpmiddelen. Nu zijn science fiction films aan de beurt.

In de video hieronder kan je zien hoe je bijvoorbeeld heel veel snel voorbij schietende sterren kan creëren, hoe je planeten in de ruimte voor je camera tovert, hoe je een heleboel wolken met onweer daarin in beeld kan krijgen en hoe je een beeld kan maken waarin iemand ‘zijn eigen lichaam verlaat’. Het is allemaal wat meer werk dan in voorgaande video’s, maar de resultaten zien er weer prima uit.


Deze video hoort in de serie ’Shot on iPhone’ en nu is het de nieuwe iPhone 13 Pro die voor alle shots gebruikt werd. Logisch, want deze opnames zouden niet gemaakt kunnen worden met een camera die niet met zo weinig licht toch goed uit de voeten kan.

Deze video heet dan ook “Experiments VI”, het gaat om de zesde in een serie, en in deze playlist kan je ze allemaal zien. Dat zijn er trouwens meer dan zes, van sommigen is er ook een aparte versie waarin te zien is hoe de effecten tot stand kwamen.


Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: orange
Prachtig om te zien hoe creativiteit en een telefoon al zoiets kan opleveren.
Sinds 12-01-1963.
Music in Motion: www.drumcorpsinprogress.nl