Hoe Apple Park er uitziet tijdens de lockdown
geplaatst: 24 maart 2020 - 08:13
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Campus2-icoon.jpg
Hoe Apple Park er uitziet tijdens de lockdown
Doordat de federale overheid in de VS het heeft overgelaten aan de gouverneurs zijn er enorme verschillen tussen de verschillende staten. Terwijl in North Carolina de kerken nog vol zitten is er in Californië sprake van een lockdown, en verreweg de meeste werknemers van Apple werken thuis.

Dat bleek in het begin trouwens stevige problemen te geven; Apple heeft zoveel processen en protocollen om alles zoveel mogelijk geheim te houden dat het voor veel werknemers erg lastig bleek om vanuit huis te werken. Inmiddels horen we daar niet veel meer over, het lijkt er op dat dat zo aangepast is dat het nu wel lukt. Want de video hieronder laat zien dat Apple Park praktisch uitgestorven is, normaal gesproken is het zelfs op een zondag daar nog een stuk drukker. Niet voor niets, Cupertino ligt in Santa Clara county, het epicentrum van de uitbraak in Californië.


Er zijn trouwens nog wel werknemers die op Apple Park aanwezig moeten zijn, met name de mensen die verantwoordelijk zijn voor de belangrijkste IT-taken, waaronder beheerders van de databases. Mogelijk heeft dat laatste te maken met de eerder genoemde processen en protocollen om alles zoveel mogelijk geheim te houden.

geplaatst door: Robert