geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/VirtualReality-icoon.jpg
Trademark registraties bevestigen Apple plannen met een AR/VR headset
Mocht er nog iemand zijn die twijfelt of er bij Apple echt aan een AR/VR headset gewerkt wordt, dan zijn de trademark-registraties voor de namen “Reality One”, “Reality Pro” en “Reality Processor” misschien wel genoeg om ze over de streep te halen.

Deze registraties werden volgens Bloomberg aangevraagd door een bedrijf dat verder niets produceert, en al eerder door Apple hiervoor gebruikt werd. Met name het “Reality Pro” lijkt interessant, mogelijk komt Apple dus bij het uitbrengen al met een minder dure versie voor het grote publiek en een duurdere Pro-versie met nog meer mogelijkheden.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AugmentedRealityVirtualRealityHeadsetConcept-2.jpg
Trademark registraties bevestigen Apple plannen met een AR/VR headset


‘Far Out’

Als je de aankondiging van het komend event op 7 september aanstaande bekijkt met een iPhone of iPad is te zien dat Apple daar een zwart gat projecteert met een Apple logo waar sterren uit komen. Zoals altijd is niet met zekerheid te zeggen wat daarmee bedoeld wordt, maar de kans dat het met de plannen rond een AR/VR headset te maken heeft lijkt groot.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AugmentedRealityVirtualRealityHeadsetConcept.jpg
Trademark registraties bevestigen Apple plannen met een AR/VR headsetKlik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: orange
Ik denk nog steeds dat de markt voor een AR/VR headset er een is die schromelijk overschat wordt. Je moet toch wel met een zeer sterke user-case komen willen we massaal aan de bril gaan.
Sinds 12-01-1963.
Music in Motion: www.drumcorpsinprogress.nl