geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AirTag-icoon.jpg
Hoe je een AirTag nog veel platter kan maken
Nu de AirTags zijn uitgebracht gaan mensen daar natuurlijk mee aan de slag. Dat deed Andrew Ngai ook, want met een AirTag in zijn portemonnee vond hij het geheel veel te dik. Een AirTag daarin is natuurlijk een prima idee, één keer je portemonnee terugvinden en de AirTag is al terugverdiend.

De dikte van de AirTag wordt bepaald doordat het computertje en de batterij erin boven op elkaar liggen, zijn oplossing was om die twee onderdelen naast elkaar te leggen. En dat blijkt inderdaad mogelijk, maar je moet er beslist geen twee linkerhanden voor hebben. In de video hieronder zie je zowel het proces als het eindresultaat.


Dat eindresultaat is misschien niet om over naar huis te schrijven, dat is een eerste prototype zelden, maar het wordt er wel erg duidelijk door dat dit helemaal niet zo’n gek idee is.

De vraag is of Apple koste wat het kost vast zal blijven houden aan de vorm van de huidige AirTags. Of, misschien mede geïnspireerd door deze video van Andrew, in de toekomst ook AirTags in bijvoorbeeld credit card-formaat  zal gaan uitbrengen.

Iedereen die graag zijn of haar portemonnee ermee terug wil vinden zal Apple er waarschijnlijk dankbaar voor zijn, mocht het ooit zover komen. #AirTags
Hoe je een AirTag nog veel platter kan maken
7 mei 2021 - 16:26    reactie #1
geplaatst door: orange
En nu een kleinere batterij gebruiken die precies IN het moederbord past.
Dan is hij èn dunner, èn kleiner.

En dat 3D-printje kan ook wel wat fraaier.
Maar een plusje voor de poging.  :wink:
'orange' = Karel-Willem
Hoe je een AirTag nog veel platter kan maken
8 mei 2021 - 12:12    reactie #2
geplaatst door: GeorgeM
Als de AirTags een succes zijn/worden dan lijkt het me een kwestie van tijd dat Apple er zelf eentje in credit card formaat uitbrengt.

In de tussentijd petje af voor de poging.  :)
Hoe je een AirTag nog veel platter kan maken
8 mei 2021 - 12:39    reactie #3
geplaatst door: Flix
Hoe je een AirTag veel platter kan maken: 🔨