geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/WWDC2022-icoon.jpg
Hoe je het Apple’s nieuwe Developer Center kan zien
Een kleine maand geleden kon je hier op MacFreak al een aantal details lezen over de World Wide developer Conference (WWDC) 2022. Voor de meesten van ons is de keynote op maandag 6 juni het belangrijkst, maar voor ontwikkelaars is er natuurlijk nog veel meer.

Die extra’s zijn te vinden op deze pagina van Apple zelf. Daar kan je als ontwikkelaar ook inschrijven om de keynote en de State of the Union video’s te bekijken met ontwikkelaars van Apple, maar ook het helemaal nieuwe Developer Center bekijken en bezoeken. Om daarvoor kans te maken moet je lid zijn van het Apple Developer Program  of het Apple Developer Enterprise Program. Onder de inschrijvingen worden kaartjes verloot, het hangt dus af van hoeveel geluk je hebt.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.WWDC2022Visual-2.jpg
Hoe je het Apple’s nieuwe Developer Center kan zien

klik op de afbeelding voor een grotere versie

Let wel op, zoals je hierboven kan zien zijn de verlote kaartjes op naam gesteld, je kan dus niet zo’n kaartje aan iemand anders geven, diegene zal er niets aan hebben. Het inschrijven kan dus vanaf 9 mei om 9:00 a.m. PT, dat is 6 uur ’s avonds bij ons (18.00 uur).

Hoe dit nieuwe Developer Center er uit ziet en waar dat precies is weet nog niemand. De enige keer dat het eerder genoemd werd was tijdens de rechtszaak van Epic tegen Apple, waarin Phil Schiller tijdens zijn getuigenis vertelde dat daaraan gebouwd werd.

In het verleden had Apple zogenaamde Developer Compatibility Labs voor ontwikkelaars voor wat toen nog Mac OS X heette. Die Developer Compatibility Labs gaven ontwikkelaars in Cupertino en Tokyo de kans om hun software te testen op alle daar beschikbare hardware, zodat ze er zeker van konden zijn dat het overal goed draaide.

Dat kostte indertijd 99 dollar voor een sessie, waarbij 500 verschillende hardware configuraties aanwezig waren. #WWDC
MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Word donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.