geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/HomePod-mini-icoon.jpg
HomePod-softwareversie 14.6 brengt verbeteringen onder de motorkap
Heb je een HomePod of een HomePod mini dan heeft Apple een update voor je klaar staan. Geen verbeteringen waar je als gebruiker iets van zal merken, of je moet last hebben gehad van bugs of zoiets dergelijks (maar daarover is nog niks op ons forum verschenen).

Want deze update brengt volgens Apple zelf “algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen”, zoals je in de ‘release notes’ hieronder kan zien. Welke dat zijn is dus niet bekend, en Apple vermeldt niet eens of er iets aan ‘de beveiligingsaspecten’ verbeterd is. Dat laatste lijkt trouwens wel erg waarschijnlijk, en het gaat om een apparaat dat in je draadloze netwerk zit, wat deze update toch belangrijk maakt.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.HomePod-softwareversie14.6.jpg
HomePod-softwareversie 14.6 brengt verbeteringen onder de motorkap


Installeren van een update op je HomePod

Standaard staat een HomePod ingesteld om automatisch alle updates te installeren, als je dat liever zelf in de hand wilt houden, op deze pagina vind je daar de instructies voor. Heb je eenmaal daarvoor gekozen, op diezelfde pagina vind je ook de uitleg hoe je een update op je HomePod kan installeren.

https://support.apple.com/library/content/dam/edam/applecare/images/en_US/homepod/ios14-iphone-11pro-homepod-mini-update-software.jpg
HomePod-softwareversie 14.6 brengt verbeteringen onder de motorkap
 #HomePod #Update
MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Word donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.
geplaatst door: GeorgeM
Staat er inmiddels op al mijn HomePods zonder problemen.