geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/HomePod-icoon.jpg
HomePod Software 17.0 brengt oplossingen en nieuwe opties
Apple heeft HomePod Software versie 17.0 voor ons klaarstaan. En ook deze versie brengt natuurlijk nieuwe functies terwijl al bestaande verbeterd worden, met daarnaast ook de bekende oplossingen voor eventuele problemen (lees: bugs) en verbetering van de stabiliteit (alweer: bugs).

Maar een compleet nieuw versienummer betekent ook compleet nieuwe dingen, zoals een AirPlay-sessie starten met alleen je stem, en nieuwe belregelaars.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.HomePodSoftware17.0ReleaseNotes.jpg
HomePod Software 17.0 brengt oplossingen en nieuwe opties

klik op de afbeelding voor een grotere versie

Met die laatste kan op je HomePod een gesprek stilhouden, of ook het stilhouden met je stem opheffen.

Heb je een HomePod van de tweede generatie dan is er ook de optie om met ‘Verbeter dialogen’ stemmen tijdens een gesprek duidelijk te horen te krijgen ten opzichte van de achtergrondgeluiden, als die gekoppeld is met een Apple TV 4K.

Installatie van een update op je HomePod

Standaard staat een HomePod ingesteld om automatisch alle updates te installeren. Als je dat liever zelf in de hand wil houden, op deze pagina vind je daar de instructies voor. Heb je eenmaal daarvoor gekozen, op diezelfde pagina vind je ook de uitleg hoe je een update op je HomePod kan installeren.

https://support.apple.com/library/content/dam/edam/applecare/images/en_US/homepod/ios14-iphone-11pro-homepod-mini-update-software.jpg
HomePod Software 17.0 brengt oplossingen en nieuwe opties
 #HomePod #Update
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.