geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppStore_icoon.jpg
Rainbrow, een game die je bestuurt met je wenkbrauwen
Met het verschijnen van nieuwe mogelijkheden van de hardware zien we vaak al snel dat game-ontwikkelaars daarop inspelen. Het wachten was wat er voor de True Depth camera, die de iPhone X gebruikt voor Face ID, ontwikkeld zou worden.

De ontwikkelaar Nathan Gitter had een erg origineel idee, een game waarin de interface waarmee je het karakter niet met je vingers bestuurt, maar met je eigen gezicht, en dan met name jouw eigen wenkbrauwen. Dat werkt natuurlijk alleen maar op een iPhone X, hoewel er bij versie 1.0.1 het volgende staat: "Improved the user experience for devices without a TrueDepth camera system."We hebben het zelf voor de zekerheid even op een iPhone zonder True Depth camera geïnstalleerd, daar kregen we meteen een melding dat het alleen maar op de iPhone X werkt. De mededeling bij versie 1.0.1 blijft dan ook raadselachtig.

Heb je wel een iPhone X en lijkt het je leuk om voor het eerst een game te spelen dat met je gezicht bestuurd wordt? Rainbrow is helemaal gratis, en te vinden in de App Store via deze link.