geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Maps-BigSur-icoon.jpg
In België nu ook real-time informatie openbaar vervoerstijden
Dat een Kaarten-app een project is wat eigenlijk nooit stopt is iets wat we allemaal allang weten. Niet alleen moet de de bestaande data steeds bijgewerkt worden wil het up-to-date blijven, zowel Google als Apple breiden de apps steeds verder uit met nieuwe functies.

Eén van die nieuwe functies voor België is de toevoeging van real-time informatie over de openbaar vervoerstijden. Dat betekent niet alleen dat je veel accurater kan zien hoe lang een reis duurt, dus inclusief eventuele vertraging(en), maar ook hoe lang het duurt voordat de trein, bus of metro vertrekt. Handig als je zelf bijvoorbeeld laat bent, en dat ook het geval is bij het transport van jouw keuze.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.MapsBrusselOpenbaarVervoerRealTime.jpg
In België nu ook real-time informatie openbaar vervoerstijden


Hierboven zie je het op de Mac, maar hetzelfde is natuurlijk ook het geval als je in de Kaarten-app van iOS of iPadOS kijkt. Want al deze apps gebruiken dezelfde bronnen voor hun data.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPhoneMapsBrusselOpenbaarVervoerRealTime.jpg
In België nu ook real-time informatie openbaar vervoerstijden


Het lijkt er op dat alle lijnen al bediend worden met deze update achter de schermen, maar dat is nog niet honderd procent zeker, want er is natuurlijk geen tijd geweest om zo’n uitgebreide steekproef te doen.

Mocht je zelf een lijn tegenkomen waarvoor deze informatie niet gegeven wordt, dan wordt het natuurlijk erg op prijs gesteld als je het even hieronder in de reacties meldt. #Kaarten
Informatie over producten of diensten op MacFreak onder de aandacht brengen is hier te vinden.
geplaatst door: artiecad
Eindelijk
<><  Blij dat ik nog leef !