geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleStore-app-icoon.jpg
In VS ook op afstand met verkoopmedewerkers in Apple Store shoppen
Hoewel er steeds meer Apple Stores overal in de wereld te vinden zijn, heb je natuurlijk ook nog steeds heel erg veel mensen die daar te ver vanaf wonen. Dan kan je natuurlijk online shoppen, maar persoonlijke begeleiding is dan bijvoorbeeld geen optie.

In de VS is dat vanaf nu wel mogelijk, met de optie Shop with a Specialist over Video. Nu is deze service alleen maar beschikbaar voor iPhones, als het een succes is dan lijkt het voor de hand te liggen dat dit later wordt uitgebreid. Klanten met interesse in een iPhone kunnen daar nu contact krijgen met verkoopmedewerkers, die voor de klant zichtbaar zijn, maar de klant zelf alleen maar kunnen horen, en dus niet kunnen zien.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.ShopWithASpecialist.jpg
In VS ook op afstand met verkoopmedewerkers in Apple Store shoppen

klik op de afbeeldingen voor een grotere versie

Dat laatste is natuurlijk voor de privacy, Apple benadrukt dan ook dat deze optie ‘safe and secure’ is.  Rasmussen, Apple’s head of Retail Online, zei er het volgende over:

Citaat
We’re constantly innovating to deliver an even more personalized experience for our customers, meeting them where they are to deliver the best of Apple. With Shop with a Specialist over Video, our team members are excited to connect with customers and provide exceptional service as they learn about which iPhone best suits them.
De vertaling hiervan:

Citaat
We innoveren voortdurend om onze klanten een nog persoonlijkere ervaring te bieden, waarbij we ze ontmoeten waar ze zijn om ze het beste van Apple te bieden. Met Shop with a Specialist via video willen onze teamleden graag in contact komen met klanten en uitzonderlijke service bieden terwijl ze leren welke iPhone het beste bij hen past.
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.ShopWithASpecialist-2.jpg
In VS ook op afstand met verkoopmedewerkers in Apple Store shoppen
 #iPhone #AppleStore
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.