geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleArcade-icoon.jpg
Inmiddels meer dan 200 games te vinden op Apple Arcade
In september 2019 werd Apple Arcade gelanceerd, een gaming service met games die te spelen zijn op de Mac, iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV. Bij de start waren er 71 games en werd beloofd dat het in 2020 er meer dan 100 zouden zijn, en dat werd ook makkelijk gehaald.

Inmiddels bestaat Apple Arcade dus bijna twee jaar, ondersteunt het meer dan 14 talen en is beschikbaar in meer dan 150 landen. En het aantal games blijft ook nog steeds groeien, inmiddels zijn het er meer dan 200. Sinds april van dit jaar zijn daar ook een aantal al bestaande klassiekers aan toegevoegd, voorbeelden daarvan zijn Fruit Ninja, Monument Valley, Mini Metro en Threes.


Veel van de games ondersteunen PlayStation en Xbox controllers, je hoeft ze dus niet met bijvoorbeeld het toetsenbord van je Mac te besturen.


Apple Arcade is gratis uit te proberen en kost daarna € 4,99 per maand. Maar als je het Apple One abonnement hebt (individueel abonnement € 14,95 per maand en gezins­abonnement € 19,95 per maand) dan heb je het ook, naast Apple Music, Apple TV+ en extra opslagruimte en binnenkort extra opties in iCloud. #AppleArcade
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.