geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iOS10-icoon.jpg
iOS 10.3.1 is uit, problemen met iPhone 5 en 5c opgelost
Iets meer dan een week geleden kwam iOS 10.3 uit, meer daarover is te lezen in dit nieuwsbericht van MacFreak. Erg snel daarna bleek er een probleem te zijn met deze update over Wi-Fi voor de iPhone 5 en iPhone 5c, zoals je hier kan lezen.

Inmiddels heeft Apple iOS 10.3 voor ons allemaal klaar staan, waarbij de problemen voor de iPhone 5 en iPhone 5c ook verholpen zijn. Met andere woorden, op alle iDevices waar iOS op geïnstalleerd kan worden kan dat met iOS 10.3.1 ook over Wi-Fi.

Wij raden trouwens altijd aan om systeemupdates alleen maar uit te voeren als je een goede backup hebt van je data, het liefst lokaal via iTunes.

Deze update is voor ons allemaal belangrijk, want hierin wordt een mogelijkheid voor kwaadwillende hackers om met code misbruik te maken van de Wi-Fi chip in jouw iDevice verholpen. Meer informatie hierover kan je vinden op deze support-pagina van Apple zelf.

Hieronder de Release Notes van Apple zelf, zoals te zien houdt Apple het kort maar krachtig. De pagina waarnaar gelinkt wordt in deze tekst vind je hier.
Je product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Klik dan hier.