watchOS 6.1 ook voor Series 1 en Series 2
geplaatst: 30 oktober 2019 - 08:17
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatch5-icoon.jpg
watchOS 6.1 ook voor Series 1 en Series 2
Terwijl de updates voor iOS, iPadOS, tvOS en macOS allemaal al uit waren was het wachten op watchOS, en Apple stelde natuurlijk niet teleur. In alle andere updates zat ondersteuning voor de nieuwe AirPods Pro, het was dus eigenlijk wel zeker dat ook watchOS hiervoor een update zou gaan krijgen.

Dat blijkt inderdaad het geval in de nieuwe versie van watchOS (6.1) en daarbij wordt ook meteen een eerdere belofte ingelost: deze update kan ook worden geïnstalleerd op de Apple Watch Series 1 en Series 2. Tot nu toe kon op die modellen watchOS 6 nog niet worden geïnstalleerd, maar op de pagina van Apple zelf is vanaf de lancering van watchOS 6 in de voetnoten al te lezen “watchOS 6 komt later dit najaar naar Apple Watch Series 1 en Apple Watch Series 2”.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleWatchOS6Apps.jpg
watchOS 6.1 ook voor Series 1 en Series 2


Installatie

Updates voor de Apple Watch installeer je door binnen de Watch-app op je iPhone te gaan naar Mijn Watch → Algemeen → Software-update. Om de update uit te voeren moet je Apple Watch minimaal voor 50 procent opgeladen zijn en met het lichtnet verbonden, en moet er op de verbonden iPhone een versie van iOS staan die deze update ondersteunt. Dat is in dit geval iOS 13.

Meer informatie over alle verbeteringen van de veiligheid in deze update vind je op https://support.apple.com/nl-nl/HT201222Bereik MacFreak’s 85.000 maandelijkse bezoekers met sponsoring, advertorials of pagelinks.
Reach MacFreak’s 85.000 monthly visitors through sponsoring, advertorials or pagelinks.

geplaatst door: Robert
antw: watchOS 6.1 ook voor Series 1 en Series 2
reactie #1 geplaatst: 30 oktober 2019 - 12:23
Staat hier inmiddels al de hele morgen te pruttelen en 'nog drie uren te gaan'....
geplaatst door: Alvinus