Voor de niet helemaal echte MacFreaks hier, zijn deze opladers misschien interessant.
geplaatst door: Max Gaav
My Mac is my second brain.
Dat ze dan op z'n minst een lightning naar USB-A kabel hadden behouden, dat had hun duurzame argument ook heel wat sterker gemaakt. Die nieuwe kabel zie ik toch meer als een mooie verleiding om toch maar dat nieuwe adaptertje te kopen, want dan heb je uiteraard ook fast charging en haal je het maximum uit je telefoon.
geplaatst door: Pumpal
... zie ik toch meer als een mooie verleiding ...
Uiteraard, het blijft een commercieel bedrijf en geen liefdadigheidsinstelling :sneaky2:.
geplaatst door: boiing
Ik heb ook nergens het tegendeel beweerd.
geplaatst door: Pumpal
Serieus: ik vind het een goeie keus. Net als voor de adapters geldt hetzelfde voor de lightning kabels, daarvan hebben heel veel mensen er wel een paar van in de la liggen. De USB-C adapter wordt zonder kabel geleverd, en zo'n kabel kost €25 euro. Fijn dat je die er dus wél bij krijgt!
geplaatst door: boiing
De Apple laders zijn heel degelijk, daar heb ik er vrij veel van, Apple kabeltjes niet! Maar ik heb heel veel Belkin kabeltjes, en op deze manier kan ik lekker een verzameling USB-C kabeltjes opbouwen! Nu nog een Mac met USB-C...
geplaatst door: MacFrankie
Op mijn werk heb ik al Windows, thuis wil ik geen systeembeheerder meer zijn!
Nog een nieuwtje in dit verband: Apple heeft de prijs van de lightning EarPods verlaagt naar €19 (voorheen €29). De 18 W USB-C adapter die €35 kostte is vervangen door een 20 W versie voor €25. Scheelt toch een klein beetje.

Die 18 watt oplader is nog te krijgen voor 16,90 euro bij www.kabelvooriphone.nl. Ja, origineel
geplaatst door: Loyd
The chase is better than the catch.