geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone14ProEnProMaxGoud-icoon.jpg
‘iPhone 15 Pro Max gaat record voor de dunste rand doorbreken’ (Upd.)
Op dit moment is de Xiaomi 13 de smartphone met de smalste randjes rond het scherm die zijn maar 1,81 millimeter ‘breed’. Ter vergelijk, de randjes rond het scherm van de iPhone 14 zijn 2,17 mm breed en die van de Samsung Galaxy Ultra S23 nemen maar 1,95 mm in beslag.

Volgens de tweet van ‘Ice universe’ hieronder zou de iPhone 15 Pro Max het record van Xiaomi gaan verbreken, het randje daarop zou nog maar 1,55 millimeter in beslag nemen. Het lijkt aannemelijk dat deze aankondiging klopt, want op het account Ice universe zijn in het verleden al vaker dingen over Apple gelekt die achteraf bleken te kloppen.


Ook deelde dit account recent CAD-tekeningen van de 15 Pro Max die lieten zien dat de uitsparing voor de camera minder uit zal steken en ook wat minder ruimte op de achterkant van deze iPhone in beslag zal nemen.

In het vergelijk heeft Ice universe het waarschijnlijk over het breedste gedeelte van de Xiaomi 13 aan de onderkant. Want de andere randen van die smartphone zijn toch echt 1,61 millimeter breed, zoals je in de afbeelding hieronder kan zien.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.Xiaomi13Bezels.jpg
‘iPhone 15 Pro Max gaat record voor de dunste rand doorbreken’ (Upd.)

klik op de afbeelding voor een grotere versieUpdate: Sonny Dickson heeft in zijn Twitter-feed ook schermpjes van de iPhone 15 Max gedeeld, waarin ook te zien is hoe ontzettend dun het zwarte randje daarvan gaat worden.
 #iPhone
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: orange
De vooruitgang in de wereld: we zijn weer 0.06mm dichter bij de ideale smartphone.
Sinds 12-01-1963.
Hobby > Music in Motion: www.drumcorpsinprogress.nl
geplaatst door: MacFrankie
Fantastisch!
En ja, dat is enigszins sarcastisch bedoeld.

Ik wil niet terug naar de tijd van de iPhone 4, de verhouding tussen schermgrootte en toestelgrootte is niet meer van deze tijd, maar het kan mij werkelijk niets boeien of er onder en boven een paar mm ruimte is voor camera's, microfoons en andere sensoren.

Ook de zijkant van een telefoon hoeft bij mij geen scherm te zijn, dus de Samsung Edge modellen hoeven van mij ook niet.

Een notch of island mag, ik stoor me er niet aan.

Wat voor mij belangrijk is, is de repareerbaarheid. Dat hoef ik niet zelf te kunnen doen, maar een willekeurige vakman (m/v/x), dus niet noodzakelijk in dienst van Apple, moet mijn telefoon kunnen repareren. "The right to repair". Minimaliseer e-waste, maximaliseer de levensduur.
Op mijn werk heb ik al Windows, thuis wil ik geen systeembeheerder meer zijn!
geplaatst door: PatGel
Nog even en de iPhone is gewoon een stuk glas, zonder rand, zonder openingen, zonder toeters en bellen, gewoon een stuk onbreekbaar glas.
Mac Studio Apple M1 Max 32 GB Geheugen.1 TB opslag.iPhone 15 Pro Max.iPad Pro 12,9-inch (5e generatie)Apple AirPods Max,AirPods Pro.
geplaatst door: de Redactie
Er is een update bij dit nieuwsbericht gezet.