geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone6s-en-6sPlus-icoon.jpg
iPhone 6s redde mogelijk het leven van slachtoffer Manchester
Lisa Bridgett was één van de vele bezoekers bij het concert van Ariana Grande een paar dagen geleden in de Manchester Arena. Hetzelfde concert waar een idioot het nodig vond om zichzelf op te blazen, waarbij 22 mensen de dood vonden en 120 gewond raakten.

Lisa was daar om haar dochter en haar vriendin op te halen, op het moment van de ontploffing had ze net haar dochter aan de telefoon. Daardoor heeft haar iPhone 6s haar wang waarschijnlijk beschermd voor erger. Want een moer uit de zelfgemaakte bom boorde dwars door de middelvinger van haar linkerhand in haar iPhone, en belandde daarna in haar neus. Als de iPhone er niet tussen had gezeten dan had ze het waarschijnlijk niet na kunnen vertellen.

Haar man heeft het relaas hierover op deze Facebook-pagina gezet, met foto's van de iPhone er bij. Daarop is te zien dat die inderdaad veel energie heeft moeten verwerken, energie die anders Lisa waarschijnlijk fataal was geweest.

(klik op de afbeeldingen voor een grotere versie)

Na het relletje 'bendgate' rond de iPhone 6 en 6 Plus besloot Apple de iPhone 6s modellen nog een stuk steviger te maken dan de voorgangers. Daarvoor werd extra sterk 700 series aluminium gebruikt en werden er op cruciale plekken extra verstevigingen aangebracht. Mogelijk dat dit allemaal heeft geholpen bij het redden van het leven van Lisa Bridgett.


Je product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Klik dan hier.