geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone13ProLineup-icoon.jpg
iPhone met minimaal 256 GB opslag voor 4K ProRes video
Tijdens het “California Streaming” event kon je het al horen, later dit jaar komt er een update voor iOS 15 die 4K ProRes video op de Pro-modellen mogelijk maakt. Door alle enorme verbeteringen op video-gebied in de Pro-modellen is dat zeker de moeite van het wachten waard.

Maar als je daarvoor een iPhone 13 Pro of Pro Max gaat kopen, vergeet dan niet om ook even te kijken op de pagina met de specificaties van die modellen. Want daar staat duidelijk vermeld dat je met het model met 128 GB opslag alleen maar 1080p met 30 beelden per seconde (bps) kan schieten. Met andere woorden, voor 4K ProRes heb je minimaal een iPhone met 256 GB opslag nodig.


Dat heeft waarschijnlijk ook meegespeeld in de beslissing bij Apple om bij de iPhone 13 Pro modellen ook een de optie met 1 TB opslag toe te voegen.

In de video’s hierboven en hieronder kan je goed zien wat er allemaal mogelijk wordt op video-gebied met de nieuwe iPhone 13 Pro en Pro Max.De iPhone was al de leidende smartphone voor het maken van films, met deze stappen zal die voorsprong waarschijnlijk alleen maar verder uitgebreid worden.

 #iPhone
MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Wordt donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.