https://www.macfreak.nl/modules/news/images/KristallenBol-icoon.jpg
iPhones zonder lader, 10,8-inch iPad dit jaar, 8,5-inch iPad mini in 2021
Het orakel Ming-Chi Kuo heeft weer gesproken, en tussen zijn verwachtingen valt onder andere op dat hij denkt dat de iPhones later dit jaar zonder lader of EarPods geleverd gaan worden, een voorspelling die eerder recent ook al gedaan werd door een analist van Barclays.

De 20 Watt snellader waar je afgelopen week over kon lezen hier op MacFreak zou dan als extra optie aangeboden worden. De productie van de huidige 5 en 18 Watt opladers zou dan helemaal gestopt worden. De productie van de komende modellen zou een stuk duurder zijn doordat die ook het nieuwe 5G zullen ondersteunen, door het ontbreken van een lader zou Apple de nieuwe modellen aan kunnen bieden voor vergelijkbare prijzen. Daarbij houdt Apple mogelijk ook rekening met het feit dat steeds meer mensen al een lader en EarPods in huis hebben.

Nieuwe iPads

Ming-Chi Kuo verwacht dat Apple later dit jaar nog een 10,8-inch iPad gaat uitbrengen. Daarbij is het (nog) niet duidelijk of dat een opvolger wordt voor de huidige 10,2-inch iPad, of voor de 10,5-inch iPad Air. Hoe dan ook, voor beide modellen zou dat betekenen dat het scherm-gedeelte weer groter, en dus de randen waarschijnlijk weer smaller zullen worden.

Ming-Chi Kuo verwacht dat daarbij dezelfde 20 Watt lader geleverd zal worden als hierboven te zien is.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.10.8-inch-iPad-8.5-inch-iPad-mini.jpg
iPhones zonder lader, 10,8-inch iPad dit jaar, 8,5-inch iPad mini in 2021


In 2021 zou Apple dan met een 8,5-inch iPad mini gaan komen, de huidige 5e generatie iPad mini heeft een beelddiagonaal van 7,9-inch. Met name bij de iPad zou die extra ruimte van het bruikbare beeldscherm natuurlijk erg goed uitkomen, ruim 5 centimeter voor de beelddiagonaal erbij betekent veel meer bruikbare ruimte. #iPhone #iPadAir #iPadMini #Gerucht
geplaatst door: Robert
Volgende stap is een iPhone zonder pinnetje want je kunt er geen sim-kaartje meer in stoppen, alles gaat met de e-sim.

Mijn neef is nóg een stap verder gegaan dan Apple: Hij verkoopt iPhones zónder doosje!
geplaatst door: peerzwart
Loopt hij achter al die vrachtwagens langs?
geplaatst door: MacFrankie
Op mijn werk heb ik al Windows, thuis wil ik geen systeembeheerder meer zijn!
of een iPhone zonder batterij, want je hebt vast nog wel ergens in de la een oude batterij liggen...
geplaatst door: Kiiruna
MacBook Pro - 10.11 - 2.53GHz Intel Core 2 Duo - 8 GB - iPhone SE - 32 Gb
wat een gezeur toch weer, jullie weten dat Apple zijn hoofd  net boven water weet te houden dus kunnen ze niet anders dan op de kleintjes letten.
Als het heel goed zou gaan en vreselijk veel winst maken, minder belasting hoefde te betalen en de lonen niet zo hoog waren, dan weet ik bijna zeker dat er standaard een snellader bij een appel zou zitten en een grote SSD in onze macs.
geplaatst door: mayo
It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so - Mark Twain
Hoge lonen? In China, hoge lonen?
Catmen
geplaatst door: catmen
ja, ja, het gaat Apple heel slecht, als het slecht gaat met de middenstand, en dat is zo, en de bakker houdt een paar boterhammen achter van je gesneden brood, vindt je dat ook goed...
geplaatst door: Kiiruna
MacBook Pro - 10.11 - 2.53GHz Intel Core 2 Duo - 8 GB - iPhone SE - 32 Gb
Sarcasme: Vorm van bijtende spot, veelal met de bedoeling om te kwetsen, soms indirect, als verhevigde ironie, soms direct. Het verschijnsel kan in allerlei genres optreden: satire
geplaatst door: mayo
It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so - Mark Twain
Eh, had ik niet eens vernomen (ja, stom, van de bron heb ik geen notitie gemaakt) dat laden door de phone op een daartoe geëigend oppervlak te leggen, niet bevordelijk is voor de levensduur (ik denk dan aan de accu)?

Edit: toch even een bron erbij https://www.computerworld.com/article/3229750/is-wireless-charging-bad-for-your-smartphone.html
Laatst bewerkt op: 5 juli 2020 - 11:21 door Alvinus
geplaatst door: Alvinus