geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/gerucht.gif
Is er al een versie van Periscope voor de Apple TV?
Je hebt er hier op MacFreak ook veel over kunnen lezen, Apple zou onder andere een nieuwe Apple TV voor ons in petto hebben die ze vanavond (onze tijd) aan ons tijdens de Keynote zouden gaan laten zien. En die nieuwe Apple TV zou niet alleen een krachtigere processor en een nieuwe afstandsbediening meekrijgen, maar voor het eerst ook een App Store.

Tot nu toe waren daar nog geen geruchten over te horen of te lezen, maar daar komt nu verandering in. Want TechCrunch meldt dat zij van meerder bronnen gehoord hebben dat Periscope al bezig zou zijn met het ontwikkelen van een app voor die nieuwe Apple TV.

Met deze app zou het mogelijk worden om de livestreams te bekijken die uitgezonden worden via de Periscope-app voor onder andere de iPhone, iPod touch en iPad.

Grappig, want het domein van de website van Periscope is periscope.tv, en op deze manier zou de content vanuit deze app dus inderdaad veel vaker op de televisie te zien gaan zijn. Ook leuk is dat het Periscope één van de apps is die ervoor heeft gezorgd dat we tegenwoordig veel meer verticale video's voorbij zien komen, wat op zijn beurt weer leidde naar een anti-reactie daarop.

Het lijkt er dus op dat we binnenkort veel meer op onze televisies kunnen gaan zien, en dat een gedeelte daarvan met grote zwarte vlakken links en rechts zal zijn.
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.