Jamf groeit erg hard, lijkt de standaard te worden
geplaatst: 24 januari 2018 - 14:11
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Jamf-logo-icoon.jpg
Jamf groeit erg hard, lijkt de standaard te worden
De software van Jamf lijkt voor veel bedrijfsmatige toepassingen de standaard aan het worden. Want het wordt steeds vaker gebruikt als bedrijven overstappen op de Mac, zowel voor de set-up, het management als de beveiliging.

Een voorbeeld van een groot en succesvol bedrijf in Nederland dat Jamf gebruikt bij het uitrollen van Macs voor afdelingen en complete bedrijven is Pro Warehouse. Op de pagina die op de site van dat bedrijf aan Jamf gewijd is kunnen we lezen wat de voordelen van het gebruik van Jamf zijn bij het 'uitrollen' van Macs.

https://www.prowarehouse.nl/uploads/images/oplossingen/jamf-pro-pwh.jpg
Jamf groeit erg hard, lijkt de standaard te worden


Citaat
Met Jamf Pro (Apple Enterprise Mobility Management, EMM) hebben IT-afdelingen de beste tool in handen voor het regelen van alle software en applicaties op Mac, iPad, iPhone of Apple TV.

Er is geen platform met een betere gebruikerservaring dan het Apple-platform en er is geen betere tool om deze software te beheren dan Jamf Pro.

Jamf Pro bespaart de IT-afdeling veel tijd en kosten.

Gezien alles wat Jamf biedt is het eigenlijk niet verbazend dat het bedrijf nu in een eigen persbericht meldt dat het erg hard groeit, de omzet steeg in het afgelopen jaar bijvoorbeeld met maar liefst 40 procent. Maar niet alleen de omzet liet zo'n groei zien, ook het aantal klanten groeide met datzelfde percentage.

Citaat
Jamf, the standard in Apple ecosystem management, concluded 2017 with another year of record growth, expanding its base of customers by 40 percent to welcome over 4,000 new organizations. Further, the company grew revenue by 30 percent, and recurring revenue grew over 40 percent year-over-year, maintaining an industry-best customer retention rate of 94 percent.

Company Milestones

Jamf closed the year managing two million additional devices, or a total of nine million-plus Mac, iPhone, iPad and Apple TVs, and more than 13,700 customers, adding an average of nearly 100 customers per week. These organizations include:

  • 17 of the 25 largest Fortune 500 companies
  • 10 of the top 10 global marketing groups
  • 10 of the top 11 childrenÂ’s hospitals
  • 7 of the top 10 U.S. media companies
  • 6,000 K-12 and higher education schools


To support this growth, Jamf hired 162 new employees and grew its international employee base by more than 50 percent, while maintaining an employee retention rate greater than 90 percent.


geplaatst door: Robert