geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/MacBookEmoticon-icoon.jpg
Japanse Anime-commercial met MacBooks in de hoofdrol
Ook voor en in Japan brengt Apple natuurlijk commercials uit, en dit keer is dat een opvallende. Want deze commercial staat helemaal in het teken van Anime, dat zijn onder andere Mr. Osomatsu, New Game!, Keroro Gunsou, Your Name en Weathering With You.

Daarbij zijn het alleen maar Anime waarin MacBook modellen te zien zijn, waarbij het opvalt dat vaak het Apple logo is aangepast, bijvoorbeeld omdat er een sticker overheen zit. Er komen maar drie MacBooks voorbij met het originele Apple logo, uitzonderlijk voor een Apple commercial. Dat komt ongetwijfeld omdat het hier gaat om beelden uit bestaande Anime, het zijn dus geen beelden die speciaal voor deze commercial gemaakt zijn.


De swingende jazzy Japanse muziek met duidelijke invloeden van de Braziliaanse bossanova is van Kaho Nakamura, het nummer heet “I am Syujinkou”.

Dat nummer is niet ‘los’ te vinden op YouTube, maar het album waar dit nummer op staat wel. Dat album is AINOU, en het nummer “I am Syujinkou” is in zijn geheel te horen vanaf 27:44. #Commercial #MacBookPro #MacBook #MacBookAir
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.