geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Keynote6-icoon.jpg
Keynote van de WWDC begint op maandag 5 juni om 19.00 uur
Soms is nieuws eigenlijk helemaal geen nieuws, want vanaf het moment dat werd aangekondigd dat de WWDC 2023 van 5 tot en met 9 juni zou plaatsvinden zat het er al in dat de keynote op maandag 5 juni om 10.00 zou beginnen (dat is om 19.00 onze tijd).

Maar inmiddels heeft Apple het met een persbericht officieel gemaakt. En het is zo ontzettend lang geleden dat Apple een presentatie/keynote gaf, dat het zeker de moeite is om er nog even extra aandacht aan te besteden. Zowel de keynote als alle sessies voor ontwikkelaars daarna zijn trouwens weer online, het lijkt er op dat deze vorm - door de corona-crisis ingegeven - wel eens een blijvertje kon worden.


Alle andere hoogtepunten van deze WWDC zijn allemaal vinden op deze pagina voor ontwikkelaars, waaronder het moment dat de Platforms State of the Union begint en wanneer de uitreiking van de Apple Design Awards plaatsvindt.

Finalisten Apple Design Awards

De finalisten voor de Apple Design Awards zijn trouwens ook al bekend gemaakt. Die vind je op deze pagina allemaal bij elkaar, onder de kopjes van de categoriën Inclusivity, Delight and Fun, Interaction, Social Impact, Visuals and Graphics en Innovation.

https://www.apple.com/newsroom/images/tile-images/wwdc23/Apple-WWDC23-event-announcement-hero_big.jpg.large_2x.jpg
Keynote van de WWDC begint op maandag 5 juni om 19.00 uur
 #WWDC #Keynote
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: GeorgeM
Ik ben benieuwd, ik zit in ieder geval klaar 'met mijn bord op mijn schoot'...  ;)