geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatchSeries7-icoon.jpg
Komend jaar een nieuwe Apple Watch SE en een heavy-duty uitvoering?
Voordat de Apple Watch Series 7 werd uitgebracht waren er geruchten dat het uiterlijk daarvan door platte kanten meer op de huidige iPhones zou gaan lijken. Maar het design bleef onveranderd, hoewel het scherm wel weer een stuk groter werd (terwijl de behuizing met één millimeter toenam).

Voor het komende jaar voorspelt Mark Gurman in zijn Power On nieuwsbrief dat er een update komt voor de Apple Watch SE. De SE modellen werden door Apple tot nu toe nooit ieder jaar ‘ververst’ en de vorige kwam in september 2020 uit, dus in de loop van het komende jaar een nieuwe ligt voor de hand. Net zoals de andere SE modellen zal het waarschijnlijk gaan om een ‘uitgeklede’ versie.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleWatchSE.jpg
Komend jaar een nieuwe Apple Watch SE en een heavy-duty uitvoering?


Naast de nieuwe Apple Watch SE zou er ook een heavy duty uitvoering van de Apple Watch komen, vooral gericht op sporten waarbij meer bescherming nodig is. Dat laatste is opvallend, want de Apple Watch Series 7 is zo bestand tegen water dat je er gewoon mee kan zwemmen, maar ook stofbestendig volgens de IP6x-norm.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.JonProsserAppleWatchSeries7Renders.jpg
Komend jaar een nieuwe Apple Watch SE en een heavy-duty uitvoering?


Dus wie weet, misschien klopten de conceptfoto’s die voor het uitbrengen van de Apple Watch Series 7 de ronde deden (zie hierboven) wel degelijk, maar ging het hier om deze ‘zwaardere’ uitvoering van de Apple Watch? #AppleWatch #Gerucht
MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Word donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.