geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone14ProEnProMaxDeepPurple-icoon.jpg
Krijgt de iPhone 15 dezelfde afgeronde hoeken als de MacBook Pro’s?
De behuizing van beide MacBook Pro modellen, dus zowel de 14-inch als de 16-inch, hebben aan de bovenkant een scherpe rand, terwijl die aan de onderkant juist zachtjes afgerond is. Dit in tegenstelling tot de voorgangers en de huidige MacBook Air: die hebben eerst een scherpe hoek aan de onderkant.

Als de geruchten kloppen dan wordt dit ook de vorm van de behuizing van de iPhone 15, dus scherpe randen aan de bovenkant en afgeronde aan de onderkant. Denk aan de vorm van de iPhone 5C, maar dan wat minder afgerond. Door die afronding zou het ook mogelijk zijn om de achterkant met ‘het eiland’ met de lenzen niet uit te laten steken, maar in de achterkant te verwerken.


Daarbij zou er voor titanium als materiaal gekozen gaan worden, het materiaal waarin de huidige Apple Watch Ultra bijvoorbeeld ook al in is uitgevoerd. Opvallend is dat, volgens dezelfde geruchten, de achterkant van deze iPhone 15 nog steeds uit glas zou bestaan.

Daarbij waren er eerder dit jaar ook geruchten dat het chassis van de iPhone 14 modellen allemaal van titanium zouden zijn. Maar dat bleek uiteindelijk niet te kloppen, daarbij ging het nog steeds om aluminium en roestvrij staal. Dat er bij Apple gedacht wordt aan weer vaker titanium gebruiken is een publiek geheim, omdat dit in verschillende patenten te zien is, onder andere in deze.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.MacBookPro2021MacBookAir2022.jpg
Krijgt de iPhone 15 dezelfde afgeronde hoeken als de MacBook Pro’s?

klik op de afbeelding voor een grotere versie


Bij dit alles natuurlijk nog wel een stevige slag om de arm, het is nog relatief vroeg in het proces naar de ontwikkeling van de iPhone 15, het is dus nog mogelijk dat er dingen worden aangepast.


met dank aan forumlid ‘Mac OS X’, die dit nieuws als eerste meldde #iPhone
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: orange
Citaat
...Daarbij zou er voor titanium als materiaal gekozen gaan worden...
Ik heb tegenwoordig een titanium Surface Go.

En het valt me op dat dat materiaal aanvoelt alsof ik de tablet constant in de koelkast bewaar; koud dus.
Sinds 12-01-1963.
Hobby > Music in Motion: www.drumcorpsinprogress.nl