Een opvouwbare Samsung Galaxy later dit jaar? (Upd.)
geplaatst: 6 september 2018 - 09:34
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Samsung_Logo.jpg
Een opvouwbare Samsung Galaxy later dit jaar? (Upd.)
Samsung liet een paar geleden al een commercial zien waarin een smartphone met opvouwbaar scherm voorbij kwam, toen nog toekomstmuziek en vooral een manier voor het Koreaanse bedrijf om te peilen hoeveel interesse daarvoor in de markt is.

Kennelijk was dat voldoende, want inmiddels laat DJ Koh, de CEO van Samsung Mobile, weten dat het bedrijf inderdaad aan zo’n smartphone werkt, en dat er later dit jaar details over naar buiten gebracht zullen worden. Samsung doet er alles aan om als eerste hiermee op de markt te komen, waarschijnlijk ook omdat in het begin voor zoiets een hogere prijs gevraagd kan worden.


Dat ze ermee op moeten schieten laat de video in de tweet hieronder zien, Samsung is beslist niet de enige die hier op dit moment mee bezig is. De grootste vraag op dit moment lijkt hoe dik zo’n smartphone zal gaan worden, en hoe notificaties aan de buitenkant getoond kunnen worden. Misschien dat voor dat laatste nog een schermpje aan de buitenkant nodig zal zijn?


Als laatste de commercial waarin Samsung in 2013 voor het eerst het concept van de opvouwbare smartphone aan de wereld liet zien. Opvallend is hoezeer het prototype in de tweet hierboven lijkt op wat Samsung toen al in gedachten had. Mogelijk dat die visie ook de verder ontwikkeling beïnvloed heeft?Update: het nieuws in dit nieuwsbericht bleek inderdaad te kloppen. Justin Denison, Senior Vice president of Product Marketing bij Samsung laat deze nieuwe opvouwbare telefoon/tablet zien tijdens de keynote hieronder, zijn presentatie begint na één uur en 23 minuten.Het nieuws op MacFreak wordt gesponsord door Upgreatest (ssd upgrades op locatie)
geplaatst door: Robert
antw: Een opvouwbare Samsung Galaxy later dit jaar? (Upd.)
reactie #1 geplaatst: 9 november 2018 - 10:30
Er is een update aan dit nieuwsbericht toegevoegd.
geplaatst door: de Redactie