geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone13-iPhone13mini-icoon.jpg
DXOMark: camera iPhone 13 minstens even goed als iPhone 12 Pro
Eind september publiceerde DXOMark hun camera-review van de iPhone 13 Pro. Daarbij was het vooral de kwaliteit en de mogelijkheden voor video die heel erg hoge ogen scoorde, voor fotografie kwam deze iPhone op de vierde plaats van alle smartphones op de markt.

Veel interessanter voor iedereen die een iPhone heeft en daar bij wil blijven is de nieuwe camera-review van de iPhone 13 modellen, waarin die beter blijkt dan van de iPhone 12 Pro. Dat is geen toeval, de primaire camera-sensor van de iPhone 13 is precies even groot als die van de iPhone 12 Pro. Verder helpt het diafragma van 1,6 om veel licht door te laten (hoe lager het cijfer, hoe meer licht). En de groothoeklens is dezelfde als die van de iPhone 12 Pro.


Wil je de complete ‘ranking’ van DXOMark zien, dat kan op deze pagina. Daar zie je dat de iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max samen op plaats vier en vijf staan, en dat de iPhone 13 en de iPhone 13 mini samen plaats elf en twaalf innemen.

Die vierde en vijfde en ook de elfde en twaalfde plaats laten zien dat er dit jaar weinig verschil is tussen de iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max, en dat hetzelfde geldt voor de iPhone 13 en iPhone 13 mini. Dat is ook goed te zien als je bovenstaande en onderstaande video’s met elkaar vergelijkt.Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.