geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Monterey-icoon.jpg
M2 13-inch MacBook Pro komt met nieuwe versie macOS Monterey
Voor sommige modellen van de nieuwe 13-inch MacBook Pro met M2 chip moet je al ruim anderhalve maand geduld hebben, de problemen met de toeleveranciers in het Verre Oosten lijken dus aan te houden. Maar als je er eentje in handen krijgt, dan staat daar een andere versie van macOS 12.4 Monterey op.

Het build-nummer hiervan is 21F2092, voor de versie die Apple eerder via Software-update verstuurde is dat 21F79. De aanpassingen in deze versie zijn alleen bedoeld voor de nieuwe 13-inch MacBook Pro met M2 chip. Er zal dus geen nieuwe versie komen voor de gebruikers van al bestaande Macs, waarbij het niet uitmaakt of daar een M1 chip of een Intel processor in de te vinden is.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.macOSMonterey12.4AboutThisMac.jpg
M2 13-inch MacBook Pro komt met nieuwe versie macOS Monterey

klik op de afbeelding voor een grotere versie

Het build-nummer kan je zien door helemaal linksboven op je Mac op het apple-icoontje te klikken, daar de eerste optie te kiezen (Over deze Mac) en in het venter wat dan verschijnt op het 12.4 te klikken, zoals je hierboven kan zien.

Monterey 12.4

Monterey 12.4 voegde ondersteuning voor firmware van het nieuwe Studio Display toe, de Podcast-app kreeg een update in deze versie en Universele bediening (Universal Control) was hiermee niet langer mee in bèta.

De 13-inch MacBook Pro met M2 chip is inmiddels te bestellen, wanneer dat ook kan voor de volledig vernieuwde MacBook Air met M2 chip is nog niet bekend.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.macOS12MontereyUniversalControl.jpg
M2 13-inch MacBook Pro komt met nieuwe versie macOS Monterey
 #macOS #Monterey #MacBookPro
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.