geplaatst door: Robert
 
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/2020MacMini-M1-icoon.jpg
Mac mini met M1‑chip nu sterk afgeprijsd in de MacFreak Shop
Voor de MacFreak Shop zijn we altijd op zoek naar de beste deals, en daarbij proberen we natuurlijk altijd om zo actueel mogelijk te zijn. Met andere woorden, ons streven is de allerbeste prijs voor de meest recente Macs, iPhones, iPads en alle andere dingen die we aanbieden.

Daarom zijn we blij dat we kunnen melden dat we een paar refurbished Mac mini’s met Apple’s eigen razendsnelle M1-chip konden kopen. Deze Mac mini’s hebben een 8‑core CPU (processor = rekenkracht) en ook een 8‑core GPU (het videogedeelte). Daarbij beschikken ze over 8 GB RAM (werkgeheugen) en een erg snelle 512 GB SSD (opslag).

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.2020MacMiniM1-2.jpg
Mac mini met M1‑chip nu sterk afgeprijsd in de MacFreak Shop


Ze zijn allemaal uitgebreid nagekeken en getest, en hebben ook nog een vijf-sterren beoordeling meegekregen, ze zijn allemaal niet van nieuw te onderscheiden.

Prijs

Voor deze Mac mini’s betaal je in de MacFreak Shop maar € 799,00, het enige wat je er nog bij nodig hebt zijn een scherm, een toetsenbord en een muis. Deze aanbieding is te vinden bovenaan op de home-pagina van de MacFreak Shop, wees er snel bij, want de voorraad is beperkt

Voortaan zijn trouwens altijd al onze meest aantrekkelijk aanbiedingen samen te zien bovenaan de home-pagina van de MacFreak Shop, zodat jullie snel op de hoogte kunnen zijn. #Aanbieding
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.