https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppStore_icoon.jpg
Mario nu voor iOS, maar wacht niet te lang! (Upd.)
In de App Store is de app Super Bros! opgedoken, en iedereen die weet hoe de originele GameBoy eruit zag zal deze game meteen herkennen. Het is dan ook opvallend dat deze game nu in de App Store te vinden is, dat betekent waarschijnlijk dat deze door de controle van Apple geglipt is.

In de gameplay video hieronder kan je zien dat zelfs de fysieke interface van de originele GameBoy ook van de partij is.Als ontwikkelaar staat Papadakis Kostas vermeldt, het lijkt onwaarschijnlijk dat Nintendo plotseling om is en dat dit allemaal mag. Als je interesse hebt dan lijkt het een goed idee om snel te gaan, want de kans dat deze game binnenkort weer uit de App Store verdwenen is lijkt erg groot.

Als je deze game wilt kopen, die is dus te vinden in de iOS App Store en kost daar maar € 1,99.


Update: de waarschuwing in de titel stond er kennelijk niet voor niets, want inmiddels is Super Bros! alweer uit de App Store verwijderd (zoals forumlid 'Jurriaan' hieronder ook al merkte). Kennelijk had Papadakis Kostas de rechten niet met Nintendo geregeld, de kans dat deze app weer in de App Store terug komt lijkt dan ook nihil.

geplaatst door: Robert
Mario nu voor iOS, maar wacht niet te lang! (Upd.)
reactie #1 geplaatst: 6 mei 2015 - 07:26
Foetsie in de NL store
geplaatst door: Jurriaan
SE iOS 13 | Air2 iPadOS | iMac 24” ‘08 | Rapoo 6010b | Logitech K380
Mario nu voor iOS, maar wacht niet te lang! (Upd.)
reactie #2 geplaatst: 6 mei 2015 - 10:34
Er is een update bij dit nieuwsbericht gezet.
geplaatst door: de Redactie