https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatchSeries3-icoon.jpg
watchOS 5.2 is uit: hartfilmpjes op Apple Watch 4 en meer
Heb je een Apple Watch Series 1 of later, dan heeft Apple een nieuwe versie van watchOS voor je klaarstaan. Let op, de allereerste serie van de Apple Watch wordt ook wel de Series 0 genoemd, daar kan maximaal watchOS 4.3.2 op draaien en kan deze update dus niet op worden geïnstalleerd.

De grootste verandering in deze update is dat iedereen met een Apple Watch 4 nu bij ons ook hartfilmpjes kan maken, zoals al in dit nieuwsbericht hier te lezen was. Maar naast de veiligheidsupdates die ook in watchOS 5.2 verwerkt zitten is er nog meer: ondersteuning voor de nieuwe 2e generatie AirPods, intergratie van real-time text (RTT) voor telefoongesprekken en nieuwe wijzerplaten voor de Hermès versies van de Apple Watch.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.Apple-Watch-Series4_ECG-HeartRate_09122018.jpg
watchOS 5.2 is uit: hartfilmpjes op Apple Watch 4 en meer


Hieronder de complete release notes van Apple bij deze update:

Citaat

Installatie

Updates voor de Apple Watch installeer je door binnen de Watch-app op je iPhone te gaan naar Algemeen > Software-update. Om een update uit te voeren moet je Apple Watch zelf minimaal 50 procent opgeladen zijn, en met het lichtnet verbonden. Meer informatie over alle veiligheidsaspecten van deze update zijn op deze pagina te vinden.


Maandelijks trekt MacFreak bijna 70.000 bezoekers, die hier gemiddeld 5 minuten zijn. Al deze mensen zijn te bereiken door onder andere sponsoring, advertenties of pagelinks; alle mogelijkheden daarvoor zijn op deze pagina te vinden.
geplaatst door: Robert