geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone14ProEnProMaxGoud-icoon.jpg
Moeilijk hoorbaar met iPhone 14 via CarPlay? Je bent niet de enige
Twee dagen geleden kon je hier op MacFreak al lezen dat gebruikers van de nieuwe iPhone 14 modellen last kunnen hebben van een aantal bugs. Daar kunnen we er nog eentje aan toevoegen: moeilijk hoorbaar voor de persoon aan andere kant als je via CarPlay belt.

Er zijn inmiddels op veel plekken meldingen hierover te vinden, onder andere op Reddit en op Apple’s eigen Support Community en Twitter (zie hieronder). De klacht wordt op verschillende plekken op verschillende manieren verwoord, maar het probleem is steeds hetzelfde: het geluid van degene die met een iPhone 14 via CarPlay belt wordt erg zacht doorgegeven.


Verreweg de meeste klachten komen van mensen met een iPhone 14 Pro of iPhone 14 Pro Max, maar er zijn er inmiddels ook al gesignaleerd van mensen met een ‘gewone’ iPhone 14. Het lijkt er dus op dat alle iPhone 14 modellen er last van hebben.

Komende week komt er waarschijnlijk een bugfix-update van Apple, het is nog niet bekend of daarin ook de oplossing voor dit probleem zal zitten. #iPhone
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.