geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone12iPhone12Pro-icoon.jpg
Nieuw Service Programma iPhone 12 of iPhone 12 Pro zonder geluid
Net voor het afgelopen weekend heeft Apple een nieuw Service Programma opgestart voor iedereen met een iPhone 12 of iPhone 12 Pro waarvan het geluid is uitgevallen. Het gaat om een heel erg klein percentage van deze iPhones, die tussen oktober 2020 en april 2021 geproduceerd zijn.

Bij de iPhones die hier last van hebben valt het geluid van het kleine speakertje bovenaan weg, het speakertje wat dus gebruikt wordt als je jouw iPhone tegen je oor houdt. De speakers aan de onderkant werken dan nog wel gewoon. Let op, dit programma geldt alleen voor de iPhone 12 en de iPhone 12 Pro, de iPhone 12 mini en de iPhone 12 Pro Max zouden hier geen last van hebben en vallen dus ook niet onder dit Service Programma.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPhone12-iPhone12ProMax.jpg
Nieuw Service Programma iPhone 12 of iPhone 12 Pro zonder geluid


Heb je hier last van, je vindt de instructies en links hoe je contact kan opnemen met Apple allemaal op de pagina van dit Service Programma. Mocht je hier last van hebben gehad en kosten hebben gemaakt om het te repareren en heb je de bon daarvan nog, neem dan ook even contact op met Apple. In de meeste gevallen worden die kosten dan vergoed.

Eén kanttekening: is er schade aan de iPhone die gerepareerd moet worden voordat de module met het speakertje vervangen kan worden, dan kan het meer kosten.

Apple heeft trouwens ook een pagina waar alle lopende Serviceprogramma’s bij elkaar staan, die pagina kan je hier vinden.


met dank aan forumlid ‘boiing’, die dit nieuws als eerste meldde op het forum #iPhone
MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Word donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.