geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/macfreak3_logo.png
Weekaanbieding: Function101 - Button Remote voor Apple TV
Trouwe bezoekers van het MacFreak Forum weten het allang: iedere week is er in de MacFreak Shop een weekaanbieding. Dat betekent dat er van één van de artikelen in ons assortiment de bij ons toch altijd al heel erg lage prijs nòg wat verder naar beneden bijgesteld wordt.

Deze geen week geen Mac, iPhone of iPad, maar een accessoire wat Apple in een grijs verleden nog een hobby noemde: de Apple TV. Apple zelf lijkt bezig om daarvoor een nieuwe afstandsbeding te ontwikkelen, maar voor iedereen die daar niet op wacht hebben wij al de oplossing in de MacFreak Shop: de Function101 - Button Remote voor Apple TV.

https://macfreak.nl/shop/images/product/Pictur_1800x.jpg
Weekaanbieding: Function101 - Button Remote voor Apple TV


Heb je niks met Apple’s Siri Remote dan is dit de ideale vervanger. In plaats van een aanraakvlak heeft deze afstandsbediening knopjes voor alle functies. Verder is die ook niet symmetrisch, dus met weinig omgevingslicht zal je deze afstandsbediening niet snel op de verkeerde manier vasthouden.

Normaal gesproken kost deze afstandbediening € 59,00, als weekaanbieding hebben we maar liefst 20 euro van deze oprijs afgehaald, waardoor deze afstandsbediening in de MacFreak Shop op dit moment maar € 39,00 kost.

Mis geen aanbieding met MacFreak-Deal Alerts

Vind je deze weekaanbiedingen, en de andere aanbiedingen die op MacFreak van tijd tot tijd voorbij komen, interessant, maar heb je liever een seintje als zulke aanbiedingen actief worden? Schrijf je dan in bij de MacFreak-Deal Alerts. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is op de link hieronder klikken, het mailtje om je aan te melden wordt dan automatisch aangemaakt.

Bij deze schrijf ik mij in voor de MacFreak-Deal Alerts.

Mocht je er ooit weer vanaf willen, dan is dat ook geen probleem. Want in alle mailings van de MacFreak-Deals Alerts staat onderaan een link waarmee je jouw mailadres net zo makkelijk weer van de lijst kan laten verwijderen. #MacFreakDeal #Aanbieding