geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/FinalCutProX-Icoon.png
Nieuwe commercial voor iPhone en Apple Watch: Big Fish
Wat moet je doen als je een onwaarschijnlijk grote vis hebt gevangen die je daarna wil teruggooien in het water? Natuurlijk een foto maken van jouzelf met die vis in je armen, maar dat is verdraaid lastig als je alleen bent, en je echt allebei je armen nodig hebt om die vis vast te houden.

De oplossing is natuurlijk een iPhone met een Apple Watch, want met die combinatie kan je met een dubbeltap met je vingers een foto op afstand nemen.


Gelukkig is de vis in deze commercial duidelijk gemaakt met CGI, anders zou Apple vast de dierenbescherming achter zich aan hebben gekregen.

Heb je interesse in de muziek die tijdens deze commercial te horen is, dat is Kariye Pyar” van de Pakistaanse zangeres Nahid Akhtar, die ook wel de nachtegaal van Pakistan genoemd wordt. Hieronder kan je dit nummer in zijn geheel beluisteren.


Wil je meer weten hoe je het dubbeltikgebaar kan gebruiken om veelvoorkomende taken uit te voeren op de Apple Watch, dat is te vinden op deze pagina.Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.