https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPadAir2020-icoon.jpg
Nieuwe iPad Air laat waarschijnlijk niet lang meer op zich wachten (Upd.)
Van alle dingen die Apple in het recente Time Flies-event presenteerde was de nieuwe iPad Air waarschijnlijk de grootste verrassing. Dankzij de A14 Bionic processor is die ontzettend snel, gekoppeld aan een design dat erg dicht bij een iPad Pro komt is het een concurrent daarvoor geworden.

Bij de presentatie van deze nieuwe iPad Air werd verteld dat die ‘in oktober’ uit zou komen, wanneer in oktober dat zou zijn werd er niet bij verteld. Die datum is nog steeds niet bekend, maar dat het voor de deur staat is wel overduidelijk. Want de Apple Stores krijgen inmiddels het promotiemateriaal binnen, en dat is niet iets dat ze bij Apple ruim van tevoren naar de vestigingen versturen. Wanneer de iPad Air echt in de verkoop komt is nog niet bekend, maar dat zal dus uiterlijk ergens in de komende week zijn.

Dat de nieuwe iPad Air met zijn 10,9-inch scherm veel op de 11-inch iPad Pro lijkt gaat trouwens verder dan alleen het uiterlijk. Hij werkt bijvoorbeeld ook met de Apple Pencil 2, die nu ook magnetisch aan de zijkant van de nieuwe iPad Air bevestigd kan worden, en daar meteen ook wordt opgeladen. Of denk aan het Magic Keyboard, dat nu ook met deze nieuwe iPad Air te combineren is.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPadAirMagicKeyboardApplePencil.jpg
Nieuwe iPad Air laat waarschijnlijk niet lang meer op zich wachten (Upd.)Update: volgens dezelfde bron, Markt Gurman van Bloomberg, arriveren er inmiddels nieuwe devices bij alle Apple Stores in de VS. Omdat dit nog te vroeg is voor de iPhones die morgen aangekondigd werden, lijkt het voor de hand te liggen dat het hier om de nieuwe iPad Air gaat.


Als dit klopt dan horen we morgen tijdens de presentatie waarschijnlijk dat de nieuwe iPad Air inmiddels in de winkel te koop is. #iPadAir
geplaatst door: Robert
Er is een update bij dit nieuwsbericht gezet.
geplaatst door: de Redactie