Nieuwe iPhones komen waarschijnlijk zonder oortjes
geplaatst: 30 september 2020 - 08:16
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AirPod-icoon.jpg
Nieuwe iPhones komen waarschijnlijk zonder oortjes
De Apple Watch 6 en SE hebben geen adapter meer, maar de volgende tekst: “In het kader van onze inspanningen om de impact van onze producten op het milieu te beperken, wordt bij de Apple Watch geen lichtnetadapter meegeleverd. Gebruik het exemplaar dat je al hebt of voeg er een toe aan je bestelling.”

Heb je wel een adapter nodig dan zal je die er dus bij moeten kopen, in het geval van de Apple Watch biedt Apple je dan de USB-lichtnetadapter (5 W) aan (die kost 25 euro). Het lijkt er op dat de nieuwe iPhones nog iets gaan missen, daarbij worden waarschijnlijk geen oortjes meer geleverd. Dit suggereert tekst die in de code van de beta-versie van iOS 14.2 gevonden is. Hieronder boven de huidige tekst, daaronder de tekst zoals die in iOS 14.2 gevonden is.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iOS14.2ZonderOortjes.jpg
Nieuwe iPhones komen waarschijnlijk zonder oortjes

klik op de afbeelding voor een grotere versie

In het eerste geval gaat het om ‘supplied’ (geleverde) headphones, in de nieuwe versie staat dat ‘supplied’ er niet meer, wat suggereert dat die niet meer meegeleverd worden. Het is nog te vroeg om dit met zekerheid te stellen, daarvoor moeten we wachten op de aankondiging van Apple zelf.

Maar op dit moment lijkt het er op dat de oortjes niet meer standaard meegeleverd worden, ongetwijfeld wil Apple graag dat we in de plaats daarvoor allemaal AirPods of AirPods Pro gaan kopen.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleWatch6InhoudVanDeVerpakking.jpg
Nieuwe iPhones komen waarschijnlijk zonder oortjes
 #iPhone #AirPods #AirPodsPro
geplaatst door: Robert
antw: Nieuwe iPhones komen waarschijnlijk zonder oortjes
reactie #1 geplaatst: 30 september 2020 - 10:25
Mocht dit inderdaad het geval zijn, dan vind ik dat begrijpelijk. Natuurlijk hoopt Apple dat we allemaal Airpods gaan kopen, maar dat is zeker niet de enige reden van dit (veronderstelde) besluit. Zelf heb ik nog zeker drie paar oortjes liggen die ik nooit heb gebruikt, omdat ik betere oortjes wilde dan degene die standaard worden (werden) bijgeleverd. En wellicht geldt dat voor velen.
geplaatst door: Timotheus
antw: Nieuwe iPhones komen waarschijnlijk zonder oortjes
reactie #2 geplaatst: 30 september 2020 - 15:09
Blablabla milieu etc...tuurlijk...   winstmarge zullen ze bedoelen.  :yucky:

Als ze het dan louter en alleen doen om het milieu een warm hart toe te dragen, en niet hun klanten op extra kosten te jagen dan zou het ze sieren wanneer ze in alle verpakkingen een waardebon steken waarmee je desgewenst een setje EarPods kunt bestellen/afhalen... of een fikse korting op de aanschaf van de draadloze AirPods (pro)...
geplaatst door: fixar
antw: Nieuwe iPhones komen waarschijnlijk zonder oortjes
reactie #3 geplaatst: 30 september 2020 - 18:32
Ordinair nog meer geld binnenharken.
Het is een verdien model om nog geld uit onze zakken te kloppen.
Onder het mom van “milieu”. Verachtelijke werkwijze.
geplaatst door: Geelduikbootje