geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatch5-icoon.jpg
Hodinkee is vanaf nu een Authorized Apple Watch Retailer
Hodinkee is in de wereld van de horloges een erg grote naam, de website is een plek waar liefhebbers van klassieke en kwaliteit-horloges hun hart op kunnen halen. Maar het is ook de uitzondering in dat veld, want ze zagen daar vanaf het begin het potentieel van de Apple Watch.

Het was ook in een interview voor Hodinkee Magazine dat voor het eerst naar buiten kwam dat het werk aan de Apple Watch pas begon nadat Steve Jobs overleden was, terwijl daarvoor altijd werd aangenomen dat hij ook aan de wieg daarvan had gestaan. En Hodinkee is meer dan alleen een website, een magazine, het heeft ook een webshop. En sinds gisteren verkopen ze daarin ook de Apple Watch 5.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.HodinkeeWebshopAppleWatchAnnouncement.jpg
Hodinkee is vanaf nu een Authorized Apple Watch Retailer


Ze zijn bij Hodinkee duidelijk trots op het feit dat ze nu een Authorized Apple Watch Retailer zijn, en in deze blog-post vertellen ze daarover.

Citaat
What Apple Watch Means To Us

Apple Watch changed the narrative of what a watch can be, and it has had a greater impact on the perception of watches as personal possessions than any other watch in history. Because of Apple Watch, more people than ever before are using watches as tools for work and for pleasure, for travel and for communication. It's something we think is – and will continue to be – truly amazing for watches as a whole, which is an opinion we've shared with you many times.
De prijzen in de shop van Hodinkee zijn hetzelfde als bij Apple zelf, en het aanbod is minder groot. Er lijken dan ook weinig rationele redenen om daar je Apple Watch te kopen.

Maar het onderstreept nog eens het belang van de Apple Watch, en dit keer op een plek die belangrijk is voor de echte liefhebbers van horloges. #AppleWatch
Je product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Klik dan hier.
geplaatst door: Timotheus
Citaat
De prijzen in de shop van Hodinkee zijn hetzelfde als bij Apple zelf, en het aanbod is minder groot.
Zou dat laatste een eigen keus zijn van Hodinkee, of gaat het ook hier weer om een bewuste strategie van Apple om de concurrentie onder controle te houden en zelf voorop te blijven staan?
I went there and came back / It was nothing special / The river at high tide / The mountain veiled by misty rain